Wat klanten zeggen

Ik heb 86 boeken gepubliceerd w.o. enkele wereld bestsellers en ken de wereld van boeken publiceren door en door! Ik heb met editors gewerkt in verschillende landen: China, VS, Italië, Duitsland, enz. En net toen ik dacht dat ik alles mee had gemaakt, kom ik iemand tegen waarvan ik zeg: ‘Waar was je 25 jaar geleden toen ik net begon op dit terrein. Die persoon is Giséla. Ik heb meer goede feedback gehad van haar dan alle anderen samen en veel mogen leren hoe je nog een beter boek kunt schrijven. Die kennis ga ik nu toepassen in al mijn komende boeken (minstens 25 te gaan!) Dank je wel Giséla. Ik beveel je aan voor zowel beginnende auteurs als de meer ervaren auteurs!
Het boek met Giséla heet: Experttips voor onstopbaar succes.

Roy Martina M.D.

Holistic MD, Inner Game Business Coach, Christallin B.V. / Royal Simba Inc. / RoyMartina Experience

I know Giséla as a person with passion and drive. She is proactive in her approach and feels easily free enough to share her thoughts and visions. Giséla is a pleasant person to work with and gets along easy in teams. Her work is solid and well thought through. She is seen as a professional within Océ and takes ownership for the task at hand. A really getting-things-done-mentality.

Aarthi Rasiawan

Brand Manager, Océ Technologies B.V.

Gisela heeft mijn eerste boek ‘TOPteam in uitvoering’ geredigeerd en ben erg enthousiast over haar werkwijze en snelheid, waarmee ze dat gedaan heeft! Daarnaast heeft zij met haar adviezen de leesbaarheid enorm vergroot! Dank je wel Gisela. Mijn tweede boek komt er dit jaar aan en dan neem ik weer contact op met je! succes en een mooi 2019 gewenst!

Michel Tonino

Trainer en coach voor teams die een TOPteam willen worden, Ditisdusdekunst

Ik heb ruim 4 jaar dagelijks met Giséla samengewerkt. Ze is een zeer betrokken en verantwoordelijk professional die niet alleen support biedt, maar ook meedenkt en proactief met adviezen komt. Daarbij goed georganiseerd, planmatig sterk en met een goede prioritering van werkzaamheden.

Lars Timmermans

Directeur, Media Movers

Een organisatietalent met een warm hart, zo zou ik Giséla omschrijven. Ze heeft overzicht en houdt iedereen bij de les. Bovendien heeft ze een scherp oog voor tekst en cijfers en ze communiceert helder en duidelijk. Ook fijn: ze is vrolijk en kordaat. Bij Giséla weet je dat het altijd goed komt.

Jolan Douwes

loopbaancoach, journalist en sollicitatietrainer

Giséla heeft de eindredactie van mijn zesde boek ‘Experttips voor een Doorbraak in je Money Mindset’ verzorgd. Dankzij haar werk is het boek beter en compacter geworden. Als auteur wil je je kennis de wereld in hebben. Als redacteur zorg je ervoor dat die kennis laagdrempelig en correct wordt overgebracht. Heb je een redacteur nodig voor je boek? Giséla is een absolute aanrader.

Jeanet Bathoorn

Creator Freedom Entrepreneur Cruise ?★ Business Coach ★ Mastermind groups ★ Bestselling Author 6 Books ★ Speaker, Vrijheidsondernemers - Opleiding, retreats en community

Ik ben onder de indruk van de wijze waarop Giséla mijn boek “Mijn Beste Team Ooit!” geredigeerd heeft. Geen detail ziet zij over het hoofd, zij is zeer zorgvuldig. Ze let niet alleen op spelfouten, maar zij levert veel toegevoegde waarde door te kijken naar de leesbaarheid en de logica van de opbouw. Ze doet dat op respectvolle en vriendelijke wijze. Ik beveel Giséla van harte aan.

Gwen Dudok - Van Heel

Directeur, concultant, inspirator, Dudok Consulting bv

Ik werk nu alweer bijna 4 jaar samen met Giséla en dat is niet voor niets. Giséla is betrouwbaar, staat altijd voor je klaar en is bovendien erg prettig om mee samen te werken. Aangezien Giséla een doorgewinterde redacteur is, redigeert ze de meeste boeken van Expertboek, met tevreden klanten als gevolg. Daarnaast redigeert zij alle marketingteksten en webteksten van Expertboek. Ze is pro-actief en denkt graag met je mee. Ik kan Giséla van harte aanbevelen, als je op zoek bent naar een redacteur of redactiecoördinator!

Daisy Goddijn - Schuerman

Helpt ondernemers met het uitgeven van een boek waarmee ze meer klanten krijgen - Auteur, schrijfcoach en uitgever, Expertboek

Dankzij jou is mijn boek écht een topper. Ik ben zo fier op deze realisatie. Super bedankt voor jouw professionele ondersteuning. Wat een prachtig werk heb jij geleverd.

Ik herinner me nog toen ik een ‘proeftekst’ terug kreeg vol met ‘track changes’. Ik accepteerde ze allemaal. Legde mijn tekst en jouw tekst naast mekaar. En … toen was al duidelijk wat een enorm verschil dit zou betekenen.

Super, super bedankt, Giséla. Ik word even stil.

Bene Bailleul

Leiderschaptrainer en -mentor, School voor leiderschap

Involon was voor de Invorderingsgids op zoek naar een nieuwe partner voor de vormgeving, trafficwerkzaamheden rondom de productie, het redigeren van teksten, opmaakcontrole en drukwerkbegeleiding.

Giséla Fidder heeft ons enorm gepowered. Met haar ruime ervaring en uitstekend netwerk is het boekwerk, waar een behoorlijke tijdsdruk op zat, volledig geactualiseerd op tijd verschenen. Ze heeft al het werk, waarbij details een grote rol spelen, snel en adequaat uitgevoerd. Giséla is prettig in de omgang, betrouwbaar en gestructureerd. Ook zijn we erg tevreden over het constant “financieel” meedenken.

We zijn erg enthousiast over de wijze hoe Giséla het werk uit handen kan nemen. Een betrouwbare partner.

Geert-Jan Dümmer

Directeur, Involon en Invoned